roken stoppen 4

Een rookvrij leven begint hier

Stel het niet langer uit 

stoppen met roken rook uitblazen

Je weet dat blijven roken niet goed meer voelt

Het is tijd om de twijfels los te laten en er gewoon voor te gaan. Natuurlijk gaat het je lukken! Je hoeft het dan ook niet alleen te doen. Als je je aanmeld kom je in de community terecht met gelijkgestemden. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en ondersteunen.


Maak jezelf niet angstig om te stoppen, maar zie het juist als een bevrijding. Een bevrijding van iets wat je toch al niet meer wilde.


Een rookvrij leven gaat jou zo veel meer levenskwaliteit opleveren. Zowel lichamelijk als mentaal. Dat gun ik iedereen.

Hoi, ik ben Sandra

Ik ben Sandra Bakker (1977) en al sinds 2015 coach ik als Geluk & Gezondheidscoach mensen naar een gelukkiger & gezonder leven.

In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen succesvol van het roken af mogen helpen. Het gaat niet alleen over het loslaten van een ongezonde gewoonte, maar voor velen is roken echt verbonden aan vele aspecten van hun leven. Toch moeten we het stoppen met roken ook niet groter maken dan het is. Met mijn werkwijze en input heb ik mogen zien dat iedereen succesvol en blijvend kan stoppen met roken. Ook jij!


Als ervaren voedings- NLP-, Stress- en burn-out coach, Hypnotherapeut bied ik exact de juiste ondersteuning.

Krachtvrouw 40+

-Al honderden, inmiddels niet-rokers gingen je voor 

-Dé aanpak die bewezen werkt 

-Laat nu die negatieve overtuigingen los en ga ervoor

-Creëer de juiste mindset om jezelf blijvend te overtuigen

-Ontdek dat het niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn

-Kies voor jezelf waarbij je je gezondheid op nummer 1 zet

-Nooit meer terugvallen 

-Stop samen met anderen. Je bent niet alleen.

-Waarom zou je nog langer twijfelen als je er graag vanaf wil?

man breekt sigaret

Ervaringen van inmiddels niet-rokers

man gestopt met roken 2

Jan

"Ik heb het het stoppen met roken programma gevolgd en ik ben nu helemaal gestopt met roken. Je merkt dat Sandra veel ervaring heeft en dat voelt goed. Ik heb ongeveer 20 jaar gerookt, en ja, het is niet altijd makkelijk, maar ik heb het wel gedaan! Ik ga nooit meer roken, en daar ben ik zeker van"
vrouw ouder gestopt met roken

Femke

"Sandra begeleid je er goed doorheen en laat je bewust worden wat je doet. Ik dacht er over na waar ik eigenlijk mee bezig was en dat was een eye-opener. Ik ben blij dat ik van deze smerige en onhandige gewoonte af ben"

man gestopt met roken

Fred

"Ik ben zo blij dat ik het programma gevolgd heb! Ik ben gestopt na 27 jaar roken. Nooit gedacht dat het zo'n impact zou hebben. Bedankt Sandra!" 

rook

Stap uit de rook

En stap in een rookvrij leven

 • De juiste begeleiding voor iedereen die geslaagd wil stoppen met roken.
 • Nooit meer terugvallen. 
 • Stoppen met zelfvertrouwen en zelfliefde.
 • Binnen een korte tijd al veel gelukkiger en minder stress.
 • Een gunfactor naar jezelf toe voor een gelukkig & gezond leven.
 • Al snel meer energie, innerlijke rust en betere nachtrust
 • Niet aankomen en misschien zelfs wel afvallen of op gewicht blijven.
 • Bespaar veel geld en geef het uit aan dingen die wel goed zijn voor je
 • Een volledig online programma wat je op eigen tempo kunt volgen
 • Ervaren coach Sandra helpt je er doorheen
 • Voel je welkom in de community en stop samen met anderen
 • Elke maand live Q & A.

Stoppen met roken Mockup

Stop met roken

Hét bewezen succesvolle programma

     
Normaal €195,-

Nú tijdelijk met 40% korting voor maar €117,-

Dat is een nobrainer!

1000+

Tevreden cliënten 

9+

Jaar ervaring

★★★★★ 

Beoordeling van cliënten

100%

Persoonlijk contact