Slank het voorjaar en de zomer in?

Profiteer nu tijdelijk van mijn speciale aanbieding voor de Hypnomaagband in combinatie met persoonlijke voedingscoaching, en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

Profiteer van de tijdelijke actie!

HypnoMaagband + persoonlijke voedingscoaching

Actie hypnomaagband en voedingscoaching
Van: €758,-

Voor: €549,-

De hypnoMaagband bestaat uit 3 sessies, incl. persoonlijke Coaching en Hypnotherapie.


De voedingscoaching bestaat uit 4 coaching sessies van in totaal twee uur (4 keer een half uur)

Dat is een korting van maar liefst €209,-!


Dit pakket wordt verdeeld over 3 maanden.


De voedingscoaching kan gedeeltelijk vergoed worden bij een aanvullende verzekering.


Afvallen met behulp van de HypnoMaagband

De revolutionaire manier om gewicht te verliezen

hypnomaagband virtuele maagband

Je hebt alles al geprobeerd, en telkens is het je niet gelukt om blijvend op een gezond gewicht te komen.


Ben je gefrustreerd door het gebrek aan blijvend succes met traditionele afslankmethoden?

Veel mensen hebben het gevoel dat ze vastzitten in een eindeloze cyclus van diëten, waarbij ze telkens weer terugvallen en geen blijvende resultaten zien. Als jij je hierin herkent, begrijp ik jouw frustratie en ben ik hier om je te helpen een nieuwe benadering te vinden die wél werkt.


Kamp je met emotioneel eten of een verstoorde relatie met voeding?

Eten kan meer zijn dan alleen brandstof voor ons lichaam - het kan ook een manier zijn om met emoties om te gaan. Als je worstelt met emotioneel eten of een verstoorde relatie hebt met voeding, kan de HypnoMaagband een effectieve oplossing bieden door je te helpen deze band te herstellen en gezonde eetgewoonten te ontwikkelen.


Voel je terughoudendheid ten opzichte van chirurgische ingrepen?

Het idee van een chirurgische maagverkleining kan beangstigend zijn vanwege de risico's en complicaties die ermee gepaard gaan. Gelukkig is er nu een niet-invasieve en veilige optie beschikbaar - de HypnoMaagband biedt alle voordelen van een maagband zonder de noodzaak van een operatie.


Wil je jouw zelfvertrouwen terugwinnen en voluit van het leven genieten?

Overgewicht kan een zware last zijn die niet alleen ons lichaam, maar ook ons zelfvertrouwen aantast. Met de HypnoMaagband help ik je niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om je zelfbeeld te versterken, zodat je vol vertrouwen in het leven kunt staan.


Heb je moeite met het beheersen van je eetgewoonten en portiegroottes?

Het is begrijpelijk dat het beheersen van eetgewoonten en portiegroottes een uitdaging kan zijn. Met persoonlijke begeleiding en ondersteuning kan de HypnoMaagband je helpen bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten die je op lange termijn kunt volhouden.


Ben je op zoek naar een effectieve, veilige en duurzame manier om af te vallen?

Dan ben je op de juiste plek. Met de HypnoMaagband, een innovatieve benadering die hypnotherapie en voedingscoaching combineert, help ik je om op een gezonde en natuurlijke manier gewicht te verliezen en je doelen te bereiken.


Hoe werkt het?

De HypnoMaagband-techniek omvat het gebruik van hypnose om je onderbewustzijn te programmeren, waardoor je jezelf ziet als iemand met een maagband. Dit helpt je om je eetgewoonten te veranderen en je portiegrootte te verminderen, zonder de fysieke ingreep van een chirurgische maagband.

Je hoeft er niet perse voor langs te komen in de praktijk. De sessie kunnen heel goed ook online worden doorlopen.


De voordelen van de HypnoMaagband:

Geen chirurgie, geen risico's: In tegenstelling tot een echte maagbandoperatie is HypnoMaagband volledig niet-invasief en veilig.

 • Duurzaam gewichtsverlies: Door je onderbewustzijn te herprogrammeren, creëren we blijvende gedragsveranderingen die leiden tot langdurig gewichtsverlies.

 • Geen Jojo-effect: HypnoMaagband richt zich niet alleen op het verminderen van gewicht, maar ook op het creëren van een gezonde relatie met voeding, waardoor het jojo-effect wordt geminimaliseerd.

 • Individuele begeleiding: Als gecertificeerd hypnotherapeut en voedingscoach bied ik persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, om ervoor te zorgen dat je succesvol bent. De voedingscoaching kan met een aanvullende verzekering vaak (deels) vergoed worden.

Geen echte, risicovolle operatie nodig!

Is de HypnoMaagband iets voor jou?

Hypnomaagband foto

De HypnoMaagband is geschikt voor iedereen die vastbesloten is om zijn of haar gewichtsverliesdoelen te bereiken op een holistische en natuurlijke manier.


Of je nu al jaren worstelt met je gewicht of gewoon op zoek bent naar een nieuwe benadering, De HypnoMaagband kan de oplossing zijn waar je naar op zoek bent.


Klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven? Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken voor een consultatie. Samen kunnen we jouw persoonlijke reis naar gewichtsverlies beginnen met de HypnoMaagband.


Hypnotherapie is een tijdloze therapievorm die al eeuwenlang mensen helpt hun innerlijke kracht te ontdekken en zichzelf vanuit hun diepste zelf te helen. Onderschat de kracht van het onderbewustzijn niet.

Mijn succesvolle werkwijze heb ik te danken aan mijn vier vakgebieden, welke ik perfect kan combineren. Alle sessie kunnen ook online worden doorlopen.

Sandra Bakker coach

Hypnotherapie en NLP kunnen heel breed ingezet worden

Ook om de Hypnomaagband te plaatsen of om af te vallen op een andere manier door positieve beïnvloeding van je gedachten en gevoel.

Hypnotherapie en Therapeutische NLP Coaching zijn daarom een gouden combi.

Al jaren boek ik geweldige resultaten met de combinatie van mijn vier vakgebieden.


Of je nu gelukkig & gezond wil worden, last hebt van oude, ongezonde patronen of van stress.
Hypnotherapie is sinds een aantal jaren erkend als een evidence based vorm van therapie en al lang geen abracadabra meer. Het is wereldwijd bewezen dat het werkt. Met hypnose werken we met het krachtige onderbewustzijn. Daar waar al jouw gedragspatronen zitten, overtuigingen, emoties en gevoelens. Onderschat de kracht van je onderbewustzijn niet! 

Uit de wereldwijde onderzoeken is gebleken dat wel 95% van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewustzijn. Met Hypnotherapie werken we dus in op dieperliggende lagen en kunnen we klachten en problemen bij de wortel aanpakken. Al onze emoties, gevoelens, patronen, zelfbeeld, zelfvertrouwen, maar ook onze sabotages zitten in ons onderbewustzijn. Hypnotherapie werkt vaak ook erg rustgevend. Door de combinatie met Therapeutische NLP Coaching laten we het bewustzijn direct samenwerken met het onderbewustzijn, specifiek gericht op jouw klacht of probleem.


Het is niet voor niets dat deze populaire combinatie al jaren een groot succes is in mijn praktijk!


Lees hier meer over Hypnotherapie en NLP Coaching.

Lees hier meer over Voedingscoaching.

Lees hier meer over mij.De voordelen op een rij

 • Niet-invasieve gewichtsverliesmethode: De HypnoMaagband biedt een niet-invasieve benadering voor gewichtsverlies, wat betekent dat er geen operatie of chirurgische ingreep nodig is. Dit maakt het een veilige en minder ingrijpende optie in vergelijking met traditionele maagverkleiningsoperaties.


 • Langdurige resultaten: In tegenstelling tot snelle crashdiëten of tijdelijke oplossingen, richt de HypnoMaagband zich op het creëren van blijvende gedragsveranderingen. Hierdoor kun je langdurige resultaten behalen en hun gewichtsverlies op lange termijn behouden.


 • Individueel aangepast programma: Elk individu is uniek, daarom wordt de HypnoMaagband benaderd als een persoonlijk traject. Het programma wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften, doelen en omstandigheden, waardoor een op maat gemaakte ervaring wordt geboden.


 • Focus op gezonde eetgewoonten: Naast het verminderen van de portiegrootte en het beheersen van eetlust, leggen we ook de nadruk op het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten. Dit omvat het maken van voedzame keuzes en het bevorderen van een gebalanceerd dieet voor een algehele gezondere levensstijl.


 • Emotionele ondersteuning: Het programma omvat vaak ook emotionele ondersteuning om cliënten te helpen bij het aanpakken van onderliggende emotionele eetpatronen. Door middel van hypnotherapie kunnen negatieve associaties met voeding worden aangepakt en kan emotioneel eten worden verminderd.


 • Geen bijwerkingen: Omdat de HypnoMaagband geen gebruik maakt van medicatie of chirurgie, zijn er geen bijwerkingen zoals die vaak voorkomen bij andere gewichtsverliesmethoden. Dit maakt het een veilige optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke benadering van gewichtsverlies.


 • Verbeterd zelfbeeld en zelfvertrouwen: Naast het fysieke gewichtsverlies, kan de HypnoMaagband ook leiden tot verbeterd zelfbeeld en zelfvertrouwen. Cliënten ervaren vaak een boost in zelfvertrouwen naarmate ze hun doelen bereiken en positieve veranderingen in hun lichaam en levensstijl zien.


 • Ondersteuning van een gecertificeerde professional: Met de HypnoMaagband en tevens voedingscoaching word je begeleid door mij, Sandra Bakker, gecertificeerd Coach en Therapeut. Ik ben een expert op het gebied van gewichtsverlies en gedragsverandering. Ik bied persoonlijke begeleiding                                                               en ondersteuning gedurende het hele proces.                                                                                                                                       
 • Je hoeft er niet voor in de praktijk te komen. De sessie kunnen ook heel goed online worden doorlopen.


Ervaringen van cliënten 

"Ik was eerlijk gezegd erg sceptisch over de Hypnomaagband, maar het intakegesprek met Sandra zorgde al gauw voor een goed gevoel. Sandra is erg professioneel en weet waar ze het over heeft. Ik besloot ervoor te gaan en liet het allemaal aan haar over. Na de tweede sessie was de Hypnomaagband aangebracht en had ik al meteen resultaat. Sandra vroeg ook over mijn eetgewoontes en ga daar heel goed advies over. Ik ben mega blij dat ik het gedaan heb en voel het ook echt als dé steun in de rug die ik jarenlang gemist had!"


Rianne


"Sandra heeft me vanaf het eerste moment goed meegenomen en ze legt het duidelijk uit. Ze heeft veel ervaring en begreep mijn dieetverleden. Ze legde ook uit dat ik er zelf, ondanks de Hypnomaagband ook moeite voor moet doen, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat nu een stuk makkelijker gaat dan vroeger.

Inmiddels ben ik afgevallen, eet ik minder en bewuster en heb ik meer energie."Jannie

"Gelukkig was ik bij Sandra terecht gekomen en niet bij iemand die niks van voeding afwist. Want ik begreep ook wel dat de Hypnomaagband alleen niet zou werken. Ik moest ook wat aan mijn eetgewoontes doen. Of zoals Sandra dat mooi zegt: Mijn relatie met eten veranderen. Nou, die mindset heb ik nu wel kunnen maken. Met behulp van de Hypnomaagband eet ik nu minder en denk ik drie keer na over wat ik eet. Ik eet nu om te voeden en niet om te vullen. Voor mij zijn deze sessies heel waardevol geweest en om de paar weken kom ik nu bij Sandra langs voor voedingscoaching en is zij mijn stok achter de deur! Bedankt Sandra!"Lucia

"Ik kwam al bij Sandra voor voedingscoaching en omdat dat wat moeizaam ging heb ik ook gekozen voor de Hypnomaagband. Daar heb ik geen spijt van gehad. Na jaren jojoën ben ik nu eindelijk al bijna een jaar op een stabiel gewicht en voel ik mij goed en meer zelfverzekerd. 

Corrie

1000+

Tevreden cliënten 

9+

Jaar ervaring

★★★★★ 

Beoordeling van cliënten

100%

Persoonlijk contact

De investering in jouw gezondheid

HypnoMaagband

Hypnomaagband foto
 €499,-

De hypnoMaagband bestaat uit 3 sessies, incl. persoonlijke Coaching en Hypnotherapie