sandra in de keuken

Voedingscoaching

Geen dieet, maar meer kennis over je voeding en leefstijl!


Als Voedingscoach (Gewichtsconsulent) werk ik holistisch en vanuit een preventief oogpunt. Geen dieet, maar meer kennis meegeven! Nooit meer jojoën! Iedereen kan tegelijk gelukkig & gezond zijn.

Ik werk op basis van gezonde voeding en alle informatie is wetenschappelijk aangetoond.

Dat geeft houvast en kun je veel onwaarheden loslaten vanuit een dieetverleden. Ik begrijp heel goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is nu gezond en wat is ongezond? Dat ga ik je leren.


Doe voedingscoaching wordt vaak (deels) vergoed met een aanvullende verzekering.Sandra met groenten

Snel starten en een blijvende gezonde levensstijl opbouwen.

Wat is nu eigenlijk gezonde voeding?

Ik kan begrijpen dat je door alle mooie teksten op de verpakkingen het niet meer weet. “Een gezond tussendoortje”. “Geen suiker toegevoegd”. “0% vet”, enz. Maar wat als je nu leert om de etiketten op de juiste manier te lezen? En wat als je weet wat voeding voor jouw lichaam kan betekenen en waarom je voedingsstoffen nodig hebt en hoeveel?

Je kunt je te alle tijden aanmelden voor de personal coaching. In de meeste gevallen worden de consulten (deels) vergoed met een aanvullende verzekering, omdat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten (BGN).

Een verandering in gedrag is alleen mogelijk wanneer je denk- en eetpatronen en gewoontes doorbreekt. We gaan een gezond/normaal eetpatroon ontwikkelen waarbij je zelf jouw keuzes maakt en leert jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Het is fantastisch om te zien hoe mensen elke week meer vertrouwen in zichzelf krijgen en leren te genieten van eenvoudig en vitaal eten.

Naast dat we jou op een gezonde manier leren je leefstijl positief op te bouwen, bouw je ook je zelfvertrouwen op en heb je niet het gevoel dat je met een dieet bezig bent en dit vol moet houden.

sandra roeren in pan

Vitale en fatale voeding

Geen weekmenu’s, pillen en poeders, maar inzicht in jouw voedingsgewoonten, alles over vitale en fatale voeding en hulp bij het verbeteren van jouw eetpatroon en leefstijl. Ik kan laten zien dat gezond leven niet duurder hoeft te zijn, ingewikkeld is, zwaar of moeilijk vol te houden is. Je hoeft niet te kiezen tussen gezond eten en lekker eten, maar gewoon simpele heerlijke maaltijden koken.

Het is gemakkelijk dagelijks toe te passen.


Je leert dat gezond leven niet duurder of tijdrovender hoeft te zijn en dat gezond eten heel lekker is! Je krijgt allerlei slimme hacks, tips & tricks mee die je makkelijk dagelijks kunt toepassen. Gezond leven is eigenlijk normaal leven en dat is waar jij je goed bij voelt!

Jouw lichamelijke gezondheid is van grote invloed op jouw mentale gezondheid en andersom. Je kunt veel bezitten, maar als je je gezondheid niet hebt, wat hebt je dan eigenlijk?

Zet je gezondheid dus op nummer 1 en bovenaan jouw prioriteitenlijst!


Naast de voedingscoaching kun je ook Hypnotherapie inzetten om op een blijvend gezond gewicht te komen. Of je nu kiest voor de Hypnomaagband of je kiest voor losse Hypnosessies, wanneer jij je krachtige onderbewustzijn inzet krijg je de steun die je nodig hebt. 


Sandra met groenten

Personal Voedingscoaching Gezonde leefstijl pakket


Als je geïnteresseerd bent en je wil dat je persoonlijk gecoacht wordt en je wil er echt voor 100% voor gaan dan kies je voor het instap pakket. Veel kennis en blijvende veranderingen zorgen ervoor dat jij die gezonde leefstijl op gaat pakken.

Inhoud:


 • 4 consulten van 30 min.
 • Persoonlijke coaching
 • Analyse eetpatroon en leefstijl
 • Consumptiedagboek
 • Bodymeting                                                                                                   


De factuur die je hiervan ontvangt kan ingediend worden bij je Zorgverzekeraar om hier een vergoeding voor te krijgen (mits je aanvullend verzekerd bent).


Jouw investering naar een gezond leven: 

€259,-


Plan je afspraken in of vraag om meer info.Of....Profiteer van de tijdelijke duo actie!

HypnoMaagband + persoonlijke voedingscoaching

Actie hypnomaagband en voedingscoaching
Van: €684,-

Voor: €549,-

De hypnoMaagband bestaat uit 3 sessies, incl. persoonlijke Coaching en Hypnotherapie.


De voedingscoaching bestaat uit 4 coaching sessies van in totaal twee uur (4 keer een half uur)

Dat is een korting van maar liefst €135!


Dit pakket wordt verdeeld over 3 maanden.


De voedingscoaching kan gedeeltelijk vergoed worden bij een aanvullende verzekering.


  Ontdek jouw nieuwe zomerse favorieten met mijn receptenboek "Zomerverrassingen": 10 heerlijke en  gezonde recepten voor de 40+ vrouw (+ Fam. en vrienden).

  De zomer is de perfecte tijd om je eetgewoonten een frisse en gezonde boost te geven. Dit receptenboek, speciaal samengesteld met mijn favorieten biedt tien verrukkelijke en voedzame recepten die niet alleen licht en gezond zijn, maar ook eenvoudig te bereiden.


  Waarom kiezen voor deze zomerverrassingen?

  • -Voedzaam en lekker: Geniet van recepten die rijk zijn aan smaak en voedingsstoffen, zodat je je energiek en tevreden voelt.

  • -Eenvoudig te volgen: Stapsgewijze instructies maken het gemakkelijk om snel en zonder gedoe heerlijke maaltijden op tafel te zetten.

  • -Speciaal voor 40+ vrouwen: De recepten zijn afgestemd op de voedingsbehoeften van vrouwen boven de 40, om je te helpen fit en stralend te blijven. Je dierbaren genieten mee!

  • -Seizoensgebonden ingrediënten: Maak gebruik van de verse, zomerse ingrediënten die nu op hun best zijn, voor de ultieme smaakbeleving.

  • -Inspiratie voor elke dag: Of je nu een lichte lunch, een smakelijk diner of een verfrissend tussendoortje zoekt, je vindt het in dit receptenboek.

10 slanke veertig plus recepten

40+ en stralend: 10 Slanke zomerrecepten

     nu met een zomerse korting!      
Voorheen €8,95,- 
Nu voor maar € 5,95 ,-