Sandra Bakker met nikos

Aangenaam kennis te maken

"Leer mij kennen zoals ik ben"Als gedreven geluk & gezondheidscoach help en ondersteun ik jou. Ik doe dat met veel passie en plezier.

Jij streeft toch ook naar innerlijke rust, geluk & gezondheid?

Sandra Bakker coach
Sandra Bakker, gedreven Geluk & Gezondheidscoach en creator van het Krachtvrouwen 40+ programma

Hoi, ik ben Sandra

Graag inspireer en motiveer ik om jouw beste kwaliteiten naar voren te laten komen, je bewuster te laten worden, zodat je dit positief en krachtig kan inzetten.

Een aantal jaar geleden zat ik zelf in een burn-out. Ik had last van opgebouwde stress, prikkelbaarheid, slecht slapen en weinig energie. Ik was constant aan het piekeren. Ik wilde me weer Gelukkig & gezond voelen en de dingen die ik leuk vond vol energie kunnen doen. Ik wilde weer alles uit het leven halen en optimaal genieten. ik wist dat de verandering in mezelf lag..

Ik heb mijn levenshouding en mindset positief veranderd en ben ik ben me vanuit kantoorwerk om gaan scholen. Inmiddels heb ik vier prachtige vakgebieden waar ik dagelijks mensen met uiteenlopende klachten mee help en sta ik krachtig in het leven!

In mijn praktijk combineer ik mijn vier vakgebieden vaak. Hypnotherapie, Therapeutische NLP Coaching, Voedingscoaching, Stress- en Burn-out Coaching.

We willen allemaal vol, krachtig, gelukkig & gezond in het leven staan. Met mijn unieke werkwijze heb ik al vele levens mogen transformeren. 

Lees meer over mij..

Voor elk probleem is een oplossing


Als Geluk & gezondheidscoach coach ik openminded met creativiteit, nuchterheid en soms een vleugje humor. Zo hoop ik dat je mooie, duidelijke inzichten krijgt en een krachtig, zelfverzekerd gevoel om de beste versie van jezelf te worden. Ik geloof dat iedereen sterke kwaliteiten heeft, maar dat we deze door gebeurtenissen of (onbewuste) levensloop soms vergeten opnieuw in te zetten en voor ons te laten werken.

In 2015 heb ik Hypnose Praktijk Sandra opgestart. Ik was afgestudeerd International Register Hypnotherapeut en inmiddels mag ik mezelf ook Therapeutisch NLP Coach, Voedingscoach (gewichtsconsulent) en Stress- en burn-out Coach noemen en heb veel ervaring op gedaan met zowel particuliere als zakelijke coaching trajecten. Hypnotherapie en NLP zijn zeer krachtige vormen van coaching en therapie.

De prakrijkruimte in Bergen op Zoom voor de personal coaching is aan huis, waardoor iedereen zich snel op zijn of haar gemak voelt. Alle sessies kunnen ook online worden doorlopen.

Als mens, onderneemster, persoon, coach, therapeut (of wat je er ook voor benaming aan wil geven) heb ik niet het gevoel iets te moeten bewijzen of mijn cliënten moet overtuigen van mijn werkwijze, therapie of coaching. In de afgelopen jaren zie ik een zeer hoog slagingspercentage met tevreden cliënten (zie de ervaringen).

Mijn werk voelt voor mij niet als werk, ik volg mijn hart alsmede ook mijn intuïtie en geef zo met mijn natuurlijke werkwijze positieve energie krachtig mee om iedereen gelukkig & gezond te laten zijn. Vergis je niet in de kracht van je onderbewustzijn en laat hypnotherapie de sleutel zijn naar jouw geluk & gezondheid.


“Wees lekker jezelf, dan ben je natuurlijk op je mooist”

Ik ben een echt buitenmens en ben altijd bezig. Met ontwikkelingen voor mijn bedrijf, thuis, met mijn dieren, onder de mensen zijn, maar ook heerlijk genieten van rust en dan het liefst in het bos.

Ook ben ik Bourgondisch ingesteld en heb daar een gezonde balans in gevonden die ik graag ook mee wil geven aan mijn cliënten.


Graag laat ik zien wie ik echt ben en dus zeker niet perfect ben. Verre van…..Ik verval ook wel eens in oude patronen, heb ook mijn zwaktes en leef niet 100% gezond. Dat gaat ook niemand volhouden en daar zijn we mens voor! Omdat ik niet pretendeer het altijd volgens het boekje te doen, heb ik de vrijheid om altijd en overal mezelf te zijn.


Mijn personal coaching ligt meer op een dieper niveau, waar we ook leren van elkaar, openstaan voor elkaars verschillen en allebei kunnen groeien als mens. Een traject gaan we samen aan.


Omdat ik zelf een burn-out heb gehad, weet ik hoe belangrijk het is om óók die ontspanning in te plannen. Stress is echt killing voor body & mind. Want je kunt pas genieten van het leven in al haar facetten als je je geluk & gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal positieve aandacht geeft en op nummer één zet. Ook ik mocht de kracht van hypnotherapie en NLP inzetten voor mijn herstel.


sandra op Nikos
sandra kijkt vooruit

Samen kijken we verder

In de praktijk ben je welkom, maar er zijn ook waardevolle online programma's te volgen. Ben je een 40+ vrouw en bevind je jezelf in een belangrijke, lastige fase in je leven? Je bent niet alleen! Ik begeleid al jaren 40+ vrouwen en heb daar nu een mooi, uitgebreid en krachtig ondersteunend programma voor gemaakt. Al vele vrouwen gingen je voor en de reacties zijn zeer positief. Ontdek het zelf.
Sandra in bloemenveld

Hypnotherapie & NLP Coaching zorgen voor minder stress zodat je gelukkig & gezond in het leven kan staan

.

Toen ik in 2016 geswitcht ben van een baan in loondienst naar zelfstandige was het een sprong in het diepe, het leverde wat stress op, maar met geloof in mijzelf, mijn enthousiasme, positiviteit, eigenwijsheid (was het toch ergens goed voor?) en de overtuiging dat het me ging lukken is het dus goed gekomen.
Alles van dat en nog meer geluk & gezondheid gun ik iedereen!

Dat je uit je comfortzone stapt, nieuwe dingen probeert, jezelf uit blijft dagen, persoonlijke doelen behaald, in jezelf gelooft, jezelf de moeite waard vindt, je hart volgt en leeft vanuit passie en plezier.

Dat jij de held of heldin wordt in je eigen verhaal en de beste, meest gelukkige & gezondste versie van jezelf ooit.
Dat je nieuwe kanten van jezelf ontdekt waarvan je nooit gedacht had dat ze er waren.

Je kan leren je patronen te doorbreken en jezelf opnieuw uit te vinden. Neurowetenschappers hebben zelfs aangetoond dat verandering van jouw denkpatroon, jouw “zijn” kan veranderen met hypnotherapie en NLP.
We sturen onszelf aan via onze hersenen en conditioneren onszelf in de loop der jaren.

Als je leert bewuster met jezelf om te gaan kan dat life changing zijn!
Schep kansen voor jezelf en zie het leven als één groot, prachtig avontuur! Gun jezelf een gelukkig & gezond leven! 

Inmiddels heb ik 1000+ cliënten mogen helpen, met positief resultaat, zoals bij hen:

Ik kwam bij Sandra terecht omdat ik steeds tegen hetzelfde aanliep in mijn omgang naar mijn collega’s op kantoor. Ik wist dat het aan mij lag, maar kon er geen grip op krijgen of het zomaar veranderen. Na een aantal sessies, afgewisseld met hypnotherapie en NLP ben ik al behoorlijk wat stappen verder! Sandra kan je echt op je gemak stellen waardoor je heel open wordt. Je hoeft je nergens voor te schamen! Ik heb nog best wat werk aan mezelf, maar merk nu al dat het veel beter gaat op mijn werk en sommige dingen voer ik ook privé door. Ik merk dat mensen al anders en beter op mij gaan reageren dan voorheen. Super fijn!!

Stefan

Bij deze wil ik Sandra Bakker van harte aanbevelen als hypnotherapeut. Tijdens mijn gesprekken met haar geeft ze me rust, een luisterend oor, tips, tools en handvatten om weer het beste in mij naar boven te halen. Ze luistert goed en houdt me ook de spiegel voor. Ook haar hypnose sessies zijn zeer effectief. Ze brengt me in complete rust en ontspanning zodat ik door haar hypnose aan mijn onderbewuste gevoelens en gedachten kan werken en daar ook een positieve draai aan kan geven. Kortom, ik heb veel baat bij de therapie van Sandra. Ik weet ik moet het zelf doen, maar zij geeft mijn de steun en hulp zoals ik die nodig heb.

Lucas

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken die wij samen gehad hebben.
En de hypnose sessies die je bij mij gedaan hebt waren zulke bijzondere momenten .
Toen ik er aan begon was ik erg benieuwd of ik onder hypnose zou gaan…. nou dat lukte prima.
Het zijn zulke heerlijke momenten en ik krijg er zo’n rust van.
Ben blij dat je me zo goed kan helpen.
Als ik me nu onrustig voel dan denk ik aan de momenten bij jou en wordt ik vanzelf weer rustig.
Je bent voor mij een heel bijzondere vrouw die goed kan luisteren en begrijpen.

Sophie

"De kern van ons streven zijn: innerlijke rust, levensvreugde en gezondheid."

juiste mindset brein

1. De juiste mindset en levenshouding

Mijn werkwijze is helder, open, duidelijk, nuchter, soms met een vleugje humor en ik combineer mijn vier vakgebieden vaak in één traject, als dat mogelijk is. De keuze blijft altijd bij de cliënt natuurlijk. Zo creëer je de juiste mindset en levenshouding om jouw doelen te behalen.

zelfliefde

2. Focus op jezelf

Ik werk altijd vanuit het holistische, want alles staat immers met elkaar in verbinding en je emotionele staat van zijn is zéker wel van invloed op je lichamelijke gesteldheid en andersom. we focussen samen op jouw hogere doelen.

openstellen

3. Jezelf openstellen

Samen met behulp van het onderbewustzijn d.m.v. Hypnotherapie en NLP Coaching durven we wél verder te kijken, je mind en je gevoel open te zetten en het geloof in jezelf weer te herstellen. 

4. Het de tijd geven

Graag neem ik de tijd voor mijn cliënten, omdat ik ze het gevoel wil geven dat ze er niet alleen voor staan, we de klachten of problemen samen aan gaan pakken, denken in mogelijkheden en persoonlijke doelen wél kunnen behalen door simpelweg aan de slag te gaan.

Krachtvrouw veertig plus

Een op maat gemaakt programma, speciaal voor 40+ vrouwen

Een uitgebreid Geluk & Gezondheidsprogramma

Ga jij ook door een proces heen, zoals zoveel vrouwen na hun veertigste?

Leer over de lichamelijk en mentale veranderingen welke je na je veertigste doormaakt 

en kom weer helemaal gezond in je kracht te staan als de allerbeste versie van jezelf ooit! Het leven begint bij 40!


Wat krijg je:

 • Een boeiende selectie van 7 uitgebreide modules vol met fascinerende lesinhoud
 • Een compleet programma voor vrouwen in de veertig, met alle essentiële kennis die je nodig hebt
 • Met een gedetailleerde begeleidingsgids vol begeleiding en ondersteuning
 • Met o.a. onderwerpen zoals: Gezondheid, Hormonen, Financiën, Persoonlijke ontwikkeling en meer
 • Alles wat je wilt weten om weer krachtig in het leven te staan
 • Optimaliseer je tijd en energie door het 40-plus traject moeiteloos te doorlopen met behulp van dit programma
 • Nu tijdelijk van €399 voor €299
cover ebook krachtvrouw 40+

Het e-book magazine: Krachtvrouw 40+

Een mooie, begeleidende gids voor als je je wat meer wil verdiepen in het proces wat elke vrouw doormaakt na haar veertigste. Laat onzekerheden los en geef jezelf een krachtige boost!


Voor jou:

 • Onderwerpen die jouw leven positief gaan veranderen
 • Beautygeheimen. Bestaat eeuwige schoonheid?
 • Kun je na je veertigste nog financieel vrij worden?
 • Gezond en gelukkig met body & mind
 • Nu tijdelijk van €14,95 voor €7,95