Koppel achter pc

Welkom in de shop

Vind hier wat jij nodig hebt voor een Gelukkig & Gezond leven

1000+

Tevreden cliënten 

9+

Jaar ervaring

★★★★★ 

Beoordeling van cliënten

100%

Persoonlijk contact

cover ebook krachtvrouw 40+

E-book Krachtvrouw 40+

Een uitgebreid e-book met waardevolle info om jou weer in je kracht te laten staan

Nu van €14,95

voor €7,95

krachtvrouw veertig plus foto

Programma:

Krachtvrouw 40+

Een op maat gemaakt en uitgebreid Geluk & Gezondheidsprogramma, speciaal voor 40+ vrouwen die weer helemaal in hun kracht willen komen te staan vanuit deze bijzondere fase.


Nu van €399,-

voor €299,-

(betalen in termijnen mogelijk)

Het 8-stappenplan naar een stressvrij leven

Gratis cursus:

Het 8-stappenplan naar een stressvrij leven

Laat in 8 stappen stress en onrust los

insomnia

De beste slaaptips & oefeningen

Vanaf vannacht al een heerlijke nachtrust.

Alle tips en oefeningen zijn direct toe te passen.

€3,99

Stoppen met roken Mockup

Stoppen met roken

 

 Begeleid door ervaren coach en therapeut Sandra Bakker. Krijg ook ondersteuning en motivatie vanuit jouw community. Stoppen met roken doe je samen! Maak het stoppen met roken niet groter dan het is. Ook jij kunt het!

Nu voor €149,95


Sandra Bakker coach

Over Sandra

Graag inspireer en motiveer ik om jouw beste kwaliteiten naar voren te laten komen, je bewuster te laten worden, zodat je dit positief en krachtig kan inzetten.

Een aantal jaar geleden zat ik zelf in een burn-out. Ik had last van opgebouwde stress, prikkelbaarheid, slecht slapen en weinig energie. Ik was constant aan het piekeren. Ik wilde me weer Gelukkig & gezond voelen en de dingen die ik leuk vond vol energie kunnen doen. Ik wilde weer alles uit het leven halen en optimaal genieten. ik wist dat de verandering in mezelf lag..

Ik heb mijn levenshouding en mindset positief veranderd en ben me vanuit kantoorwerk om gaan scholen. Inmiddels heb ik vier prachtige vakgebieden waar ik dagelijks mensen met uiteenlopende klachten mee help en sta ik krachtig in het leven!

In combineer ik mijn vier vakgebieden. Hypnotherapie, Therapeutische NLP Coaching, Voedingscoaching, Stress- en Burn-out Coaching. Graag deel ik mijn kennis en ervaring met jou. 

We willen allemaal vol, krachtig, gelukkig & gezond in het leven staan. Met mijn unieke werkwijze als Geluk & Gezondheidscoach heb ik al vele levens mogen transformeren. 

Reacties om van te blozen..

"Na het volgen van het 40+ programma stond ik veel beter in het leven. Ik vond het écht de moeite waard. Ik heb Sandra persoonlijk bedankt"

Helen

"Ik wist niet dat het zo'n positieve impact zou hebben"

Anton

"Waardevolle info en levenslessen"

Simone