Tarieven
fit en slank

JE BENT WELKOM

In de praktijk of online

Bijna alle sessies hebben een ontspannend en rustgevend effect. Na een hypnosesessie zal je meer innerlijke rust ervaren, meer energie hebben en er een positief gevoel aan over houden. Vergis je niet in de kracht van het onderbewustzijn, zeker in combinatie met NLP Coaching! Word jij ook de beste versie van jezelf?

ALLE sessie kunnen zowel live als online doorlopen worden! De online sessie dienen vooraf betaald te worden. Je krijgt hierover tijdig bericht na het maken van een afspraak.

Er zijn inmiddels al heel wat tevreden cliënten die een online hypno- of coaching sessie hebben mogen ondergaan. Laat je dus door niets tegenhouden om te beginnen met hypnotherapie en/of Voedings- of NLP coaching. Zeker in deze onrustige tijd kan een hypnosessie en/of coachsessie heel waardevol zijn.  Voor meer info kun je ook vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier hier op de website.

Annuleringen

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Betaling

Alle betalingen kunnen in de praktijk met het pinapparaat betaald worden.

Je krijgt de factuur nadat de sessie heeft plaatsgevonden opgestuurd per mail.

Hypnosessie inclusief therapeutisch NLP Coaching gesprek (meest gekozen optie)

Deze sessie is zeer krachtig, omdat je bewustzijn en je onderbewustzijn gaan samenwerken. Je krijgt op een positieve manier inzicht in jezelf, de klacht of het probleem en ondersteuning vanuit je onderbewustzijn. Veel cliënten geven aan dat ze het gevoel krijgen dat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen en ze weer grip krijgen op hun emotionele staat van zijn waardoor ze zich opgeruimder en krachtiger voelen. 

(Voor alle voorkomende klachten en problemen rekening houdend met achtergrond en achterliggende aard)

Duur: ong. 1,5 uur. Gesprek: ±50 tot 60 min + Hypnose ±40 min.

€ 132

Stress- en Burn-out sessies of traject

Samen gaan we onderzoeken wat de beste mogelijkheden zijn voor jou om jou zo relaxt en positief mogelijk door het leven te laten gaan en voor de rest van jouw leven lekker in je vel te zitten.

Herken de triggers en wees ze voor. Herken je patronen en doorbreek ze, zodat je in de toekomst niet weer terugvalt.

Soms komt het zo ver dat je in een burn-out belandt. Om dit voor jezelf toe te geven is al een hele opgave, maar door dit in te zien is er een mooi inzicht naar een weg waarin je op zoek gaat naar passende hulp. Hulp die je eerder nooit wilde aanvaarden en dit was één van de redenen dat je in je burn-out beland bent.

Samen en wellicht ook in overleg met jouw werkgever en/of bedrijfsarts gaan we op jouw tempo aan de slag met een mooi traject en kunnen we een begin maken naar een mooie, gezonde toekomst. Er kan een offerte worden opgemaakt voor jouw werkgever.

De prijs is per losse sessie (1,5 uur incl. hypnotherapie)

Wil je een andere aanpak? We bespreken samen de mogelijkheden.

€ 132

Powersessie

Duur: 45-60 minuten

(Krachtige sessie met korte intake en hypnose, snel resultaat)

(Bijv. voor stress, onzekerheid, angst, piekeren, zorgen maken)

Deze sessie is pas in te plannen nadat er 1 of 2 hypnose sessies met therapeutisch coachgesprek hebben plaatsgevonden. De powersessie wordt altijd in overleg ingepland. De tijd tussen 2 powersessies in mag niet langer dan 2 maanden zijn. Na 2 maanden wordt er een hypnosessie van 1,5 uur ingepland.

€ 92

Wandelsessie

Duur: 45 tot 50 minuten

(Sessie buiten met (NLP)coaching gesprek)

Maakt het hoofd leeg en al wandelend gaat praten vaak makkelijker. Vanwege het Corona virus wordt er tijdens de gehele wandeling een afstand 1,5 meter gecreëerd.

€ 95

Themawandelingen

Mindful zintuigenwandeling met deck kaarten en Healings4you thee cadeau

Duur:± 2 uur. 

Interactieve mindful boswandeling met diverse leuke opdrachten.

Informatief, gezellig, leuke opdrachten en een heerlijke thee cadeau.

Kijk in de agenda wanneer deze wandeling plaatsvindt.

Deze wandeling wordt vaker georganiseerd en het thema kan wisselen.

 

€ 35

NLP coaching

(Neuro Linquistisch Programmeren) Duur: 60 min.

Je komt tot duidelijke inzichten en krijgt een andere kijk op jezelf of op je probleem. Hierdoor word je sterker en kun je beter met situaties omgaan. Denk aan rouwverwerking, het even niet meer weten (vastlopen/in de knoop zitten), moeilijke beslissingen, verkeren in een (moeilijke) situatie, omgaan met emoties, onzekerheden, begeleiding nodig hebben, zelfreflectie, jezelf verbeteren, positiever zijn, enz.

Kies voor je krachtige zelf!

NLP: De diepere manier van coachen!

€ 92

Stoppen met roken duo

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Wil je gezonder door het leven? Wil je voorgoed stoppen met roken?

Doorbreek je gedragspatroon rondom het roken vanuit je onderbewustzijn en krijg grip op deze smerige verslaving. We gaan in op jouw persoonlijke rookgedrag en alle emoties, gevoelens en gewoonten die daar aan gekoppeld zijn.

In twee afspraken (therapeutische NLP Coaching gesprekken + hypnose sessies) zet jij de knop om! Roken was slechts iets wat je vroeger deed! Al velen gingen je voor (zie de ervaringen).

€ 265

Intakegesprek

Duur: 30 min.

Los intake (kennismakings)gesprek waarin jouw klacht of probleem besproken wordt.

€ 61

Fit en Slank personal coaching consult

De personal coaching van Fit en Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet!

Inhoud:

 • Analyse consumptiedagboek
 • Bodymeting
 • Advies

Duur: 30 min.

De facturen die je hiervan ontvangt kunnen ingediend worden bij je Zogverzekeraar om hier een vergoeding voor te krijgen (mits je aanvullend verzekerd bent).

€ 75

Fit en Slank Personal Coaching pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat je persoonlijk gecoacht wordt en je wil er echt voor 100% voor gaan dan kies je voor het instap pakket. Veel kennis en blijvende veranderingen zorgen ervoor dat jij die gezonde leefstijl op gaat pakken.

Inhoud:

 • 4 consulten van 30 min.
 • Persoonlijke coaching
 • Analyse eetpatroon en leefstijl
 • Boek “Coach voor je vitale gewicht”
 • Werkboek “in 8 weken”
 • Weekend e-mails van Fit en Slank
 • Consumptiedagboek
 • Bodymeting
 • Gebruik van de Fit & Slank app

De factuur die je hiervan ontvangt kan ingediend worden bij je Zogverzekeraar om hier een vergoeding voor te krijgen (mits je aanvullend verzekerd bent).

€ 259

Cursus Fit en Slank “in 8 weken”

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

In de eerste 4 lessen zijn het een scala van onderwerpen: meten is weten, sport en gezondheid, analyse eetpatroon, vocht en vezels, let op vet etc. terwijl er in de laatste lessen iets meer interactie is met de groep en meer ruimte voor vragen en discussie.

Een korte opsomming van wat je kunt verwachten:

 • 8 lessen theorie van 45 minuten
 • boek Coach voor je vitale gewicht
 • werkboek Fit & Slank “in 8 weken”
 • analyse van jouw eetpatroon
 • vetpercentagemeting
 • wekelijkse gewichtsmeting
 • een Vitaband
 • een Fit & Slank pen
 • Gebruik van de Fit & Slank app
 • NIEUW: weekend e-mail voor extra motivatie

Voor sommige locaties wordt er in de sportscholen een afspraak gemaakt voor een club introductie en een trainingsplan en verdere uitleg over bewegen en sporten gegeven.

De factuur die je hiervan ontvangt kan ingediend worden bij je Zogverzekeraar om hier een vergoeding voor te krijgen (mits je aanvullend verzekerd bent). 

Kijk voor alle info op: www.fitenslank.nl

 

 

€ 199

Behandeling Prikkelbare Darm Syndroom

Het Prikkelbare Darm Syndroom is een veel voorkomende aandoening, die invloed heeft op de dikke darm (colon). Veel patiënten met PDS worden vanuit ziekenhuizen naar hypnotherapeuten toe verwezen , omdat onderzoeken hebben laten zien dat hypnotherapie de PDS-klachten serieus en langdurig kan verlichten.

De combinatie die ik je kan bieden als NLP Coach, hypnotherapeut en voedingscoach is hierin uniek en geeft hele goede resultaten.

Deze manier van coachen en begeleiden kunnen de klachten zo sterk verminderen dat je het goed onder controle kan hou-den. Zo kun je weer ontspannen zijn, zelfverzekerd en kan je onbezorgd genieten van het leven.

(Als ervaringsdeskundige kan ik zelf vertellen dat ik het op deze manier voor 99% onder controle heb kunnen krijgen.)

Ben je benieuwd naar deze behandeling? Maak een afspraak of boek het hele pakket (bestaande uit 4 afspraken).

€ 528

Afvallen met behulp van de hypnomaagband

Wil je graag afvallen, en je dan vooral op het richten van minder eten? Dan is de hypnomaagband wat voor jou!

We nemen je in drie sessies mee in alles wat met deze “operatie” te maken heeft. Van de voorbereidingen tot aan de “operatie”, maar ook het bijstellen naderhand. Zo laat je je onderbewustzijn denken dat je deze “operatie” hebt ondergaan. Na het plaatsen van de maagband zal je deze op een prettige manier ervaren en sneller het gevoel hebben
dat je vol zit. Je past je porties er op aan om op deze manier af te gaan vallen.

Deze behandeling bestaat uit 3 hypnose sessies met therapeutische coachgesprekken, waarin ook voedingsadvies zit.

€ 425

Workshop emo-eten

Regelmatig wordt er een workshop emotie eten georganiseerd. Vind rust rondom eten en heb jezelf in de hand.

Wat als je controle hebt over je eetgedrag?

Wat als je kunt genieten van vitale voeding en je eten uit emotie kunt verslaan?

Laat snoepen en snacken niet langer de baas zijn over jouw gedachten en gedrag, maar neem zelf weer het heft in eigen handen! Krijg de controle weer terug en voel je weer sterk, positief en gezond. Leer om de drang de baas te zijn en laat het emotionele eten los.

Herken jij jezelf hierin? Geef je dan nu op! Kom samen met iemand waarvan je vindt dat
hij of zij het ook verdiend om zich goed te voelen.

We gaan in kleine groepjes aan de slag. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM hierbij aangehouden.

Kosten; €47,- inclusief pen en hand-out, zodat je thuis alles nog kunt nalezen.

Als je aanvullend verzekerd bent kan deworkshop (deels) vergoed worden.

€ 55

Training: Grenzen aangeven en duidelijker communiceren

Regelmatig wordt deze training gegeven (inclusief, koffie, thee, fris, wat lekkers en soms ook met lunch). Houdt op social media de data in de gaten of stuur alvast een berichtje als je binnenkort een keer mee wilt doen! Heb je zelf een groep van ongeveer 10 personen? Neem dan contact op om de training met mij in te plannen.

Wat komt er aan bod?

 • Vind jij het soms ook lastig om voor jezelf op te komen?
 • Je grenzen aan te geven, te zeggen wat je vindt of denkt?
 • Om ‘nee’ te zeggen? (ook tegen jezelf, met (eet)patronen of ander ongewenste gedragingen of gedachten).
 • Niet alleen op je werk, maar óók voor dat etentje of wanneer je eigenlijk gewoon eens tijd voor jezelf wilt..
 • Of dat je achteraf pas weet wat je eigenlijk had willen zeggen.
 • Voel je je té verantwoordelijk waardoor je altijd te veel hooi op je vork neemt?
 • Heb je het gevoel dat mensen je niet begrijpen of dat je niet duidelijk genoeg bent?
 • Gaan anderen steeds over jouw grenzen heen?
 • Hoe blijf je dicht bij jezelf?

Dan is deze training perfect voor jou! Je leert te zeggen wat je denkt, voelt of vindt, je leert je grenzen aan te geven én voor jezelf op te komen. Een ontspannen training waarin we positief focussen op jouw gedrag en dat van jouw omgeving.

Door deze training leer je je valkuilen herkennen en zo voor de toekomst niet meer in dezelfde patronen te vervallen en bijv. een burn-out, veel stress, onzekerheid of miscommunicatie te voorkomen.

Krijg inzichten dat dingen vaak simpeler zijn dan ze lijken door simpelweg aan de slag te gaan.
Je krijgt een hand-out mee, handvatten en tools die je direct in de praktijk kunt toepassen ??.

De training duurt ongeveer 3 uur (met lunch iets langer) en mag zeker op de werkvloer niet ontbreken!

€ 49

Fit & Slank Totaal pakket, 1 jaar

Indien je weet dat je er zeker van wilt zijn om jouw lange termijn doelen te halen kun je voor Fit & Slank Personal Coaching “Totaal” kiezen.
De consulten lopen maximaal 1 jaar en daarbij wordt de theorie van de cursussen ‘in 8 weken’, ‘in evenwicht’, ‘een leven lang’ en ‘onder controle’ doorlopen.
Hierboven kun je lezen wat er allemaal wordt behandeld.

Een opsomming van de materialen die je kunt verwachten:

 • Boek ‘Coach voor je vitale gewicht’
 • Werkboek Fit & Slank ‘in 8 weken’
 • Werkboek Fit & Slank ‘in evenwicht’
 • Fit & Slank kookboek
 • Fit & Slank Notitieblokje
 • Vitaband
 • Placemat
 • Pen
 • Dopper
 • Analyse persoonlijk eetpatroon en leefstijl
 • FenS app om jou te motiveren, inspireren en informeren over een gezonde leefstijl
 • Wekelijkse e-mail
  • Bodymeting
  • Lichaamsgewicht
  • Lichaamsvetpercentage (ook berekend in kilo’s)
  • Spiermassa (ook berekend in kilo’s)
  • Ruststofwisseling
  • Viscerale vetwaarde (vet in buikholte en rond de vitale organen in het rompgebied)

 De Fit & Slank coaching worden vaak vergoed met een aanvullende verzekering.

Kijk voor alle info op: www.fitenslank.nl

 

 

€ 869

Maak nu een afspraak en ga weer zelfverzekerd in het leven staan!