hooikoorts grote achtergrond sandra bakker website

Heb jij ook elk jaar weer last van Hooikoorts?

En zou je hier graag vanaf willen?

Ontdek hier hoe jij voorgoed Hooikoortsvrij kunt zijn!
Dé bewezen methode die wél werkt!

100%

Natuurlijk, holistisch en wetenschappelijk bewezen

10 jaar

Ervaring

Durf weer onbezorgd naar buiten te gaan 

Stel je voor: een leven zonder hooikoorts. Een leven waarin je vrij kunt ademen, zonder je zorgen te maken over pollen. Ik heb een kort programma gemaakt met Hypnose sessies en NLP wat je helpt je om dit te bereiken. Ik sta klaar om je te begeleiden naar een hooikoortsvrij leven, zodat je weer kunt genieten van de prachtige dagen buiten.

Ontdek vandaag nog de vrijheid van een allergievrij leven.

Durf weer onbezorgd naar buiten te gaan. Voel de vrijheid en het genot van een leven zonder hooikoorts!

Natuurlijk en medicijnvrij

In plaats van afhankelijk te zijn van antihistaminica en andere medicijnen, gebruik ik natuurlijke methoden om je immuunsysteem te ondersteunen en je allergische reacties te verminderen. Dit betekent geen bijwerkingen en een duurzame oplossing voor je hooikoorts.

Wetenschappelijk ondersteunde technieken

Hypnotherapie- en NLP-methoden zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en klinische studies. Daarnaast is er voedingsadvies en stressreductie. Dit geeft je de zekerheid dat je een behandeling ontvangt die effectief en betrouwbaar is, ondersteund door de nieuwste inzichten in gezondheidszorg.

Snelle en duurzame Resultaten

Mijn cliënten ervaren al na een enkele sessie significante verlichting van hun hooikoortssymptomen. De aanpak richt zich op het bieden van snelle verlichting en duurzame resultaten, zodat je het hele seizoen kunt genieten zonder hinder.

pollen 2

Holistische Gezondheidsaanpak

We kijken naar het geheel van je welzijn, inclusief voeding, mentale gezondheid en stressniveaus. Deze holistische aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen je hooikoorts aanpakt, maar ook je algehele gezondheid en welzijn verbetert. Voeding speelt hierbij een grote, belangrijke rol.

hooikoortsvrij

Verbeterde kwaliteit van leven

Door je hooikoorts effectief te behandelen, kun je weer genieten van buitenactiviteiten, sociale evenementen en de natuur zonder beperkingen. Dit verbetert je levenskwaliteit en geeft je de vrijheid om te doen wat je wilt, wanneer je wilt.

hooikoorts bij

Stressvermindering en meer ontspanning

Stress kan hooikoorts verergeren en andersom, daarom integreer ik stress- en burn-out coaching in het hooikoortsvrij programma. Door je stressniveau te verlagen, help je je lichaam om beter te reageren op allergenen en versterk je je algehele gezondheid. En zonder hooikoorts heb je ook minder stress.

Sandra in bloemenveld
Sandra Bakker, gedreven Geluk & Gezondheidscoach

Hoi, ik ben Sandra

Graag inspireer en motiveer ik om jouw beste kwaliteiten naar voren te laten komen, je bewuster te laten worden, zodat je dit positief en krachtig kan inzetten. Wie wil er nu niet gelukkig & gezond in het leven staan?

Ik combineer mijn vier vakgebieden vaak: Hypnotherapie, Therapeutische NLP Coaching, Voedingscoaching en Stress- en Burn-out Coaching.

Hypnotherapie is een eeuwenoude, krachtige manier om van allerhande klachten af te komen, zo ook van Hooikoorts. We werken met het krachtige onderbewustzijn, wat wel 95% van ons zijn bepaald. Daar zit dus heel veel. Zo pakken we klachten en problemen dus bij de wortel aan. Vooral in combinatie met NLP krijg je Hooikoorts weer onder controle. Ontdek het vandaag nog en neem afscheid van je Hooikoorts!

We willen allemaal vol, krachtig, gelukkig & gezond in het leven staan. Met mijn unieke werkwijze heb ik al vele levens mogen transformeren. Ben jij de volgende?

Ga weer genieten van de natuur

Juist als het buiten net een beetje lekker weer wordt wil je er van genieten toch?

Bedenk hoe je heerlijk los, vrij, onbezorgd en voluit kunt genieten zonder al die vervelende Hooikoortsklachten!


zonder hooikoorts

brein hooikoortsvrij

Wist je dat.....

Hooikoorts vaak wordt  gezien als een puur lichamelijke aandoening, maar wist je dat een groot deel van de oplossing ook in je brein ligt? Je lichaam reageert onbewust op allergenen zoals pollen, en deze reacties komen voort uit je onderbewuste. Dat betekent dat je deze reacties kunt her programmeren om jezelf van hooikoorts te bevrijden.

Hooikoorts en je onderbewustzijn

Je brein is een geniale biocomputer. De meeste van je dagelijkse handelingen en reacties worden gestuurd door je onderbewuste. Hooikoorts is een voorbeeld van zo'n onbewuste reactie. Je lichaam reageert zonder dat je daar bewust controle over hebt. Als je deze reactie bewust kon veranderen, dan had je dat waarschijnlijk al gedaan. Maar dat is enorm lastig. Hier komt Hypnotherapie om de hoek kijken, waarbij we het krachtige onderbewustzijn inschakelen.

Je brein is een fascinerend werkende fabriek dat niemand volledig begrijpt. Maar wat we wel weten, is dat wanneer je contact maakt met het onbewuste deel van je brein, je dingen kunt veranderen die je voor onmogelijk had gehouden. Als we het onbewuste weer in balans brengen, kunnen we de hooikoorts voorgoed elimineren. Immers, je lichaam reageert automatisch en onbewust, dus waarom zouden we het niet direct daar aanpakken, bij de wortel, waar het probleem zich bevindt? Je brein zal na de behandeling andere signalen afgeven aan je lichaam dan het gewend was.

Zij ervaren nu een hooikoortsvrij leven

Indrukwekkend!
"Als leraar was hooikoorts een enorme belemmering voor mij. Ik was vaak moe en kon me moeilijk concentreren door de constante symptomen. Dankzij het Hooikoortsvrij Programma voel ik me nu energieker en kan ik mijn werk weer met volle focus uitvoeren. Het is ongelooflijk hoe snel ik resultaten merkte. Ik kan het aan iedereen aanbevelen die last heeft van hooikoorts."

Peter

piet hooikoorts
Eye-opener!
"Ik had al jaren last van ernstige hooikoorts. Elke lente en zomer was een nachtmerrie, met constant niezen, jeukende ogen en een loopneus. Na het volgen van het Hooikoortsvrij Programma van Sandra kan ik eindelijk zeggen dat ik volledig vrij ben van mijn symptomen. De hypnotherapie en NLP-coaching hebben mijn leven veranderd. Ik kan nu zonder zorgen naar buiten en genieten van de natuur. Dit programma heeft echt mijn leven verbeterd!"
Marieke

vrouw 1 hooikoorts

Nooit gedacht

"Ik was altijd sceptisch over alternatieve behandelingen, maar na jaren van medicijnen slikken zonder echt resultaat, besloot ik het Hooikoortsvrij Programma van Sandra een kans te geven. De combinatie van hypnotherapie en voedingsadvies heeft wonderen gedaan. Mijn hooikoorts is praktisch verdwenen, en ik voel me gezonder dan ooit. Sandra is erg professioneel en heeft veel kennis. Ik ben zo dankbaar voor deze verandering in mijn leven."
Linda
vrouw 2 hooikoorts

Zonder nare klachten, onbezorgd genieten is goud waard

 • Geen loopneus meer: Je kunt weer vrij ademen zonder constant te snuiven of je neus te moeten snuiten.
 • Geen prikkende ogen meer: Je ogen zijn helder en vrij van irritatie, waardoor je je comfortabeler voelt.
 • Vrijheid om overal heen te gaan: Je hoeft niet langer binnen te blijven of bepaalde plekken te vermijden vanwege hooikoorts.
 • Een leven zonder beperkingen: Je kunt weer volop genieten van de lente en zomer, zonder je zorgen te maken over pollen.
sandra op Nikos

Klinkt dat bijna te mooi om waar te zijn? Lees dan verder...

Hoe het Hooikoortvrij Programma werkt:

Het Hooikoortsvrij Programma helpt je om die diepgewortelde, onbewuste reacties te her programmeren. Ik maak gebruik van hypnotherapie en NLP-coaching om direct met je onderbewuste te werken. Daarnaast is er voedingsadvies om de klachten te verminderen en stressreductie. Hierdoor kunnen we de automatische reacties van je lichaam veranderen en je immuunsysteem opnieuw kalibreren om kalm en gebalanceerd te reageren op allergenen.

 • Hypnotherapie: Werkt diep in je onderbewuste om de hooikoortsreactie te her programmeren.
 • NLP-Coaching: Verandert beperkende overtuigingen en versterkt je mentale veerkracht.
 • Voedings- en Stressmanagement: Ondersteunt je lichaam en geest voor optimale gezondheid.


Durf weer onbezorgd naar buiten te gaan

Laat je niet langer beperken door hooikoorts. Stel je voor hoe het zou zijn om vrij te zijn van die vervelende symptomen en weer volop te genieten van het leven.

Durf weer onbezorgd naar buiten te gaan. Met het Hooikoortsvrij Programma is dat binnen handbereik. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de vrijheid van een allergievrij leven.

mockup hooikoorts
€59,95
17,70 (je bespaart 70%!)

Zonder nare klachten, onbezorgd genieten is goud waard

 • Geen loopneus meer: Je kunt weer vrij ademen zonder constant te snuiven of je neus te moeten snuiten.
 • Geen prikkende ogen meer: Je ogen zijn helder en vrij van irritatie, waardoor je je comfortabeler voelt.
 • Vrijheid om overal heen te gaan: Je hoeft niet langer binnen te blijven of bepaalde plekken te vermijden vanwege hooikoorts.
 • Een leven zonder beperkingen: Je kunt weer volop genieten van de lente en zomer, zonder je zorgen te maken over pollen.   
Direct beginnen
Alleen nu met 70% korting!